Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ferda159

5. 10. 2012 22:14
Přesné

KarmaR^!!

0 0
možnosti

komunista = Čikatilo

5. 10. 2012 19:17
Divadelní tyjátr hraje hlavně ČSSD a její poskoci z odborů

Dufek a jeho hodinky BRAILTLING v ceně 5943.60 $ převyšují hodnotu ročního příjmu průměrného starobního důchodce v ČR. Gauneři a zloději z ČSSD v čele s Davidem Rathem způsobili, že Evropská unie zastaví svojí finanční podporu ČR v hodnotě 24 MILIARD korun !

Obyčejným  lidem, důchodcům a mladým rodinám s dětmi Marek Řezanka při dalším srocení lůzy na Václaváku  jistě rád vysvětlí, KDO JE ZODPOVĚDNÝ za fakt, že se nebudou stavět silnice, opatrovnické domovy pro staré lidi,  nemocnice nebo se přestanou  vyplácet podpory pro sociálně slabé. Já mu to předem a zadarmo napovím :  je to jasný důsledek neuvěritelné nechopnosti a tuposti vedení ČSSD. A to za přímé asistence odborů, zločinců z KSČM a "nezávislých" levičáckých iniciativ.

.

Demagogie a pokrytectví  nemakačenka a  fákače z filozofické fakulty Marka Řezanky zanechává v našich ústech příchuť kočičího trusu ...

1 0
možnosti

petrph

5. 10. 2012 17:21
ovšem,právě teď Nečas s Kalouskem seznávají

že kdo chce mít úplně všechno, nemusí mít nakonec nic..Už církevní restituce ve výši 130 miliard mohla být pěkná darda, na kterých by se angažovaná pravice dobře přiživila. Připočtěme soukromé důchodové fondy které budou spravovat finance v podobné výši. . A tohle mohlo být dávno parlamentem prohlasováno a uzákoněno. Skutečně bylo nutné tolerovat "drobnější" rozkrádání na jednotlivých ministerstvech -někde v ceně zakázek miliard (provize tak ve stovkách milionů) ?A nyní-těsně před dokončením, ještě dráždit veřejnost i politické spojence (a vlastní strany) zákony o dalším zvyšováním DPH?

A nyní, po polovině své vlády je vláda před krachem, a možná nedosáhne nic co si usmyslila, ani ty církevní restituce, ani ty důchodové fondy, ani to zvýšení daní, a řada jejich vrcholných činitelů je vyšetřována policií.

Je to smutné vysvědčení pro "pravicovou politiku"-že neumí řídit stát, to už jsme zjistili.Ale teď vidíme že neumí ani pořádně krást...

2 0
možnosti

korado

5. 10. 2012 18:41
Re: ovšem,právě teď Nečas s Kalouskem seznávají

Tato vláda tak, jako žádná jiná se zbavuje lidí, na kterých ulpívá podezření z korupce. To, že někteří tuto vládu nemilují je dobře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 784x
Textař, autor písňových textů, básník.

Seznam rubrik